Podjetje Fuga je družinsko podjetje, katerega začetki segajo v leto 1965. Od takrat naprej se je dejavnost podjetja in samo podjetje širilo, danes pa je Fuga registrirana kot družba za zaključna dela v gradbeništvu. Primarna oziroma osnovna dejavnost tega podjetja so sicer slikopleskarska dela in to ne le za individualno gradnjo oziroma obnovo, ampak tudi za poslovno industrijski sektor. Podjetje Fuga je uspešno podjetje, saj pri svojem delu uporablja najboljše materiale, napredno tehnologijo, poleg tega pa nudi visoko kvaliteto storitev.

Slikopleskarstvo je poklic, ki se skozi čas prilagaja in nadgrajuje. V podjetju Fuga strokovnjaki A?e vrsto let izvajajo vsa slikopleskarska dela, med katere spada pleskanje, slikanje, polaganje tapet, dekorativni ometi, žabloniranje in štukature. Fuga poskrbi za bolj in manj zahtevna slikopleskarska dela. Različni pripomočki oziroma različne tehnike nanosa barv pa vsaki stranki ponujajo številne možnosti pri odločanju za izgled prostorov.

Ker pri slikopleskarskih delih gre za različno zahtevnost, različen nanos in druge značilnosti, vam podjetje Fuga na svoji spletni strani ne more ponuditi točnega cenika. Če si želite izvedeti točne cene slikopleskarskih del, se boste morali najprej s strokovnjaki dogovoriti o ogledu objekta. Ko bodo strokovnjaki videli vaš objekt, se boste lahko z njimi pogovorili še o vrsti in količini dela, nato pa vam bodo strokovnjaki na podlagi teh informacij lahko sestavili cenik slikopleskarskih del. Ta cenik bo zajemal vse od materiala pa do končne izvedbe. Če vas zanima več o slikopleskarskih delih podjetja Fuga, pa obiščite njihovo spletno stran ali pa kar kontaktirajte ekipo podjetja, ki vam bo z veseljem pomagala.

Kategorije